Kesäkuu kului vauhdilla, kun tyhjensimme kirkkorakennustamme ja veimme kaikki huone- kalut ja tekniset laitteet varastoon. Kymmenet ihmiset auttoivat uskollisesti monena päivänä, ja tuntikausien uurastuksella saimme tilat valmiiksi rakennusyhtiö Apsilonia varten. Maanantaina 21. kesäkuuta olimme valmiita virallisesti luovuttamaan remon-toitavat tilat rakennusyhtiön käsiin.

Kesäkuun loppupuolella rakennuksen vanhempi puoli aidataan ja tehdään tarvittavat turvallisuus-järjestelyt, jotta työt voivat alkaa heinäkuun alussa. Takapihan parkkipaikat otetaan rakennus-yhtiön työntekijöiden käyttöön. Jos olet käyt-tänyt näitä parkkipaikkoja kaupungilla käydessäsi, huomiothan, että niin ei enää voi tehdä.

Oli hienoa luoda yhteisiä muistoja palvellessamme toinen toistamme kirkkorakennusta siivotessamme. Löysimme kuvia ja kirjoja vuo-sien takaa ja jopa joitakin teknisiä laitteita, jotka voisivat tänä päivänä kuulua museoon. Täy-timme monta peräkärryllistä ja ajoimme lukuisia kertoja edestakaisin varastotilan ja seurakunnan välillä.

Veljet ja siskot eri ikäryhmistä, taustoista ja kulttuureista palvelivat Jumalaa yhdessä. Teemme tämän remontin todellakin Jumalalle, sillä haluamme kutsua mahdollisimman monia ihmisiä osaksi Jumalan perhettä ja tarjota kodin kaikille. Yhdessä perheenä me kannoimme banaanilaatikoita pitkin kesäkuuta.

AIEMMAT TEKSTIT

Julkaistu 8 kuukautta sitten

Polte-sanomat

Lue lisää