Yhdessäoloa ja yhteyttä

Pienryhmät

Kristittyinä meidät on kutsuttu elämään yhteydessä: yhteydessä sekä Jumalaan että toisiin ihmisiin. Yhteys toisiin ja Jumalaan tuo elämäämme merkityksellisyyttä, iloa ja turvallisuutta. Oletko joskus kaivannut tai pohtinut haluavasi paikkaa, jossa sinulla olisi mahdollisuus kohdata Jumalaa ja toisia ihmisiä? Jumalanpalvelusten lisäksi kohtaamista, kasvua, opetuslapseuttamista ja rohkaisua voi tapahtua pienryhmissä. Pienryhmien on tarkoitus olla turvallisia ja läheisiä yhteisöjä, joissa voit kulkea elämän polkua yhdessä toisten kanssa.

Yhteyden lisäksi tarvitsemme uskovina elämän leipää, eli opetusta Raamatusta. Pienryhmät tarjoavat tilan niin opetukselle kuin keskustelulle opetuksesta, Raamatusta ja muutoin elämän askarruttavista kysymyksistä.

”Entiseen tapaan he joka päivä opettivat temppelissä ja kodeissa ja julistivat, että Jeesus on Messias.” Apt. 5:42

 

Etsitkö?

Jos haluat liittyä pienryhmään, ilmoittaudu tämän linkin kautta. Etsimme sinulle sopivan pienryhmän ja ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. 

Oletko?

Jos olet jo olemassa olevan pienryhmän vetäjä, voit ilmoittaa pienryhmänne yhdeksi seurakunnan pienryhmäksi tämän linkin kautta.

Haluatko?

Jos olet pienryhmän vetäjä tai haluat pienryhmän vetäjäksi, voit ilmoittautua koulutukseen tämän linkin kautta.

Pienryhmätoiminta on...

Palvelevaa 

Toisten palveleminen on ihmeellinen ja hieno tehtävä, elintärkeä asia seurakunnassa. Pienryhmässä voimme kasvaa yhdessä Kristuksessa. Siellä palvelemme toinen toistamme opetuksen ja vieraanvaraisuuden kautta turvallisessa ympäristössä.     

Rakentavaa 

Opettaminen tapahtuu sanojen lisäksi oman elämämme todistuksen kautta. Yhteys muiden uskovaisten kanssa vahvistaa ja suojelee hengellistä kasvuamme sekä innostaa meitä arkielämässämme.   

Tavoittavaa 

Jumala haluaa tavoittaa niitä, jotka eivät ole vielä kuulleet evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Uusien ihmisten kohtaaminen on kutsumuksemme, ja se uudistaa myös meidän hengellistä elämäämme. Olemme valona ihmisille ympärillämme.  

Laajenevaa 

Uudet pienryhmät ovat luonnollinen seuraus hengellisestä kasvusta. Jumalan valtakunta laajenee, kun jokainen meistä noudattaa Jeesuksen käskyä tehdä opetuslapsia.

Juan Castillo

Juan Castillo

Pastori
juan.castillo(at)ohsrk.fi
045 870 7240