12-16 -vuotiaiden varhaisnuortenilta

Junnuillat

Junnuillat ovat 12-16 -vuotiaiden varhaisnuorten omia iltoja. Junnut kokoontuvat joka perjantai klo 18.00-21.00 alakerran kahvion tiloissa opetuksen, musiikin, herkkujen sekä pelien ja leikkien äärelle. Poikkeuksena noin kerran kuussa järjestettävät aktiviteetti-illat, jolloin paikka ja aikataulut vaihtelevat aktiviteetin mukaan. Tervetuloa mukaan junnuiltoihin!

Junnutoimintaa voit seurata instagramista @oulunjunnut

Tulevat illat

 

Lokakuu, 2020

Rukous ja ylistys

Rukous- ja ylistyshetkissä myös junnut pääsevät halutessaan palvelemaan. Soittimien takana istuu sekä tiimiläiset, että junnut itse. 

Opetus

Opetukset ovat varhaisnuorille suunnattuja ja suunniteltuja. Opetukset käsittelevät nuorille ajankohtaisia aiheita, ja ne rohkaisevat rakentamaan omaa elämää uskon ja kristillisten arvojen varaan. 

Pelit ja leikit

Kilpailut ja yhteiset leikit antavat tilaisuuden purkaa päivän energioita ja testata omia sekä ryhmän taitoja. Porukkaa ryhmäyttävissä leikeissä päästään usein myös kisailemaan herkullisista palkinnoista, joten näihin leikkeihin kannattaa lähteä mukaan! 

Herkuttelu

Ilta päättyy herkutteluhetkeen, jonka äärellä on hyvä vaihtaa kuulumisia tai pelata vaikkapa lautapeliä yhdessä kavereiden kanssa. 

Kysyttävää?

Yhteystiedot

Ruut Niemi

Ruut Niemi

Lapsi- ja
Varhaisnuorisotyöntekijä
Ruut Niemi
nimi.sukunimi(at)ohsrk.fi
044 557 5418

X