Perjantaisin klo 18:00-21:00 (Kesätaulolla 31.6.2024-8.8.2024)

Junnuillat

Leirin ohjelmaan kuluu mm. raamattutunteja, ulkoaktiviteetteja, sekä untia ja saunomista.

Ilmoittaudu tästä!

 

 

Junnuillat ovat 11-15 -vuotiaiden varhaisnuorten omia iltoja. Junnut kokoontuvat joka perjantai alakerran kahvion tiloissa opetuksen, musiikin, herkkujen sekä pelien ja leikkien äärelle. Poikkeuksena noin kerran kuussa järjestettävät aktiviteetti-illat, jolloin paikka ja aikataulut vaihtelevat aktiviteetin mukaan. Tervetuloa mukaan junnuiltoihin!

Junnutoimintaa voit seurata instagramista @oulunjunnut

 

 

 

Tulevat illat

 

Kyseinen kuukausi

Rukous ja ylistys

Rukous- ja ylistyshetkissä myös junnut pääsevät halutessaan palvelemaan. Soittimien takana istuu sekä tiimiläiset, että junnut itse. 

Opetus

Opetukset ovat varhaisnuorille suunnattuja ja suunniteltuja. Opetukset käsittelevät nuorille ajankohtaisia aiheita, ja ne rohkaisevat rakentamaan omaa elämää uskon ja kristillisten arvojen varaan. 

Pelit ja leikit

Kilpailut ja yhteiset leikit antavat tilaisuuden purkaa päivän energioita ja testata omia sekä ryhmän taitoja. Porukkaa ryhmäyttävissä leikeissä päästään usein myös kisailemaan herkullisista palkinnoista, joten näihin leikkeihin kannattaa lähteä mukaan! 

Herkuttelu

Ilta päättyy herkutteluhetkeen, jonka äärellä on hyvä vaihtaa kuulumisia tai pelata vaikkapa lautapeliä yhdessä kavereiden kanssa. 

Kysyttävää?

Yhteystiedot

Jouna Nouisiainen

Jouna Nouisiainen

Nuorisopastori
Jouna Nousiainen
jouna.nousiainen(at)ohsrk.fi