Torstaisin klo 12:00

Päiväpiiri

Päiväpiiri on senioriväen viikoittain toistuva yhteen kokoontuminen. Hetki Raamatun sanan, laulujen ja kahvikupposen äärellä antaa oivan mahdollisuuden tapaamiseen ja yhteisen ajan viettämiseen.

Senioriväki kokoontuu torstaisin klo 12:00.

Tulevat tilaisuudet

 

Kyseinen kuukausi

Rukous

Päiväpiirin yhteislaulut kajahtavat ilmoille Kaukopartio – nimisen kitaristiryhmän säestämänä. Avauslauluna lauletaan Päiväpiirin tunnuslaulu. Tilaisuuden lopussa rukoillaan esirukousaiheiden puolesta ja pyydetään siunausta läsnäolevien elämään viikon varrelle.

Opetus

Puheenvuorot ovat elämänläheisiä hartauspuheenvuoroja, jotka rohkaisevat kulkemaan elämässä Jeesuksen seurassa. Puheenvuoroissa tulee ilmi myös Jumalan todellisuus arkisen elämän keskellä.

Arpajaiset

Päiväpiirissä järjestettävien arpajaisten palkintoina on lahjoituksina saatuja tavarapalkintoja sekä hengellistä kirjallisuutta ja äänitteitä. Arpajaisissa kertyneet varat kohdennetaan Päiväpiirin omalle kummitytölle Intian lastenkodissa sekä Etiopian paikallisen evankelistan työn tukemiseen.

Kahvio

Päiväpiirin kahvihetket tarjoavat mahdollisuuden kuulumisten jakamiseen sekä ilojen ja surujen keskellä. Nauru ja puheensorina ovat läsnä näissä hetkissä.