Sunnuntaisin klo 11:00

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakuntayhteisön hengellinen yhteen kokoontuminen. Sen tarkoituksena on kohdata Jumala ja toinen toisemme yhteiseksi rakentumiseksi.

Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme myös Herran ehtoollista jumalanpalveluksen yhteydessä. Jumalanpalvelukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

Tulevat tilaisuudet

 

Rukous ja ylistys

Seurakunnan yhteyden ytimessä on elävä ja innostava rukous. Jumalanpalveluksen rukous- ja ylistyshetki onkin tärkeässä osassa sekä kokouksen alussa että lopussa.

Rukouksen ja musiikin kautta koko seurakunta voi kokea Jumalan läsnäoloa sekä yhteyttä toisiin uskoviin. Se avaa myös sydämet vastaanottamaan Jumalan Sanan opetusta.

Puhe

Seurakuntamme moni-ilmeisyys tulee ilmi myös puheenvuoroissa. Saarnojen ajankohtainen sisältö antaa elämään rohkaisua Jumalan sanan kautta.

Puheet ovat saatavissa jälkeenpäin seurakuntamme nettisivuilta.

Kahvio

Kokouksen jälkeen yhteys jatkuu kahvikupin ääressä kahviossa, jonka tuotoilla tuemme seurakunnan kautta tehtävää lähetystyötä.

Seurakuntalaiset palvelevat toinen toisiaan myös lähetyskahvion kautta.

Lastentoiminta

Sunnuntaijumalanpalveluksen yhteydessä pidetään Seimi-tilaa (0-3-vuotiaille), sekä pyhäkoulua.

Oletko kiinnostunut palvelemaan seurakunnassa?

Ota yhteyttä meihin

Seurakunnan toiminta rakentuu pitkälti vapaaehtoistyöhön. Erilaisille taidoille on käyttöä erilaisissa tehtävissä. Itse kukin voi olla mukana oman elämäntilanteen ja omien voimavarojen mukaisesti. Seurakunnan keskellä toimii useita palvelutiimejä. Rohkaisemme sinua tulemaan mukaan ja löytämään oman tärkeän paikkasi. Voit olla yhteydessä tiimien vetäjiin tai seurakunnan työntekijöihin. Palvellaan yhdessä!