Lauantaisin klo 19:00 (Kesätauolla 26.6.2024-9.8.2024)

Nuortenilta

NUORTENLEIRI

Ilmoittaudu tästä!

 

Nuortenillat ovat 15-25 vuotiaille suunnattuja tilaisuuksia, jotka koostuvat rukouksesta, ylistyksestä, ajankohtaisesta opetuksesta ja yhdessäolosta. Jokainen nuortenilta koostuu näistä peruspilareista, mutta erilaisin painotuksin. Toisinaan voi olla luvassa retki laavulle ja muuta toiminnallista tekemistä, tai vaikkapa nuorille suunnattu raamattutunti. Nuoret kokoontuvat lauantaina kello 19:00. Tarkemmin nuorten toimintaa voi seurata Instagramista @oulunnuoret.

Tulevat nuortenillat

 

Rukous ja ylistys

Haluamme tukea nuorten yhteisöllistä, sekä yksityistä hartauselämää. Nuortenillat ovat matalan kynnyksen hetkiä tulla kohtaamaan Jumalaa musiikin ja rukouksen kautta. Tämä voi pitää sisällään ylistysmusiikkia, hiljentymistä tai henkilökohtaisia todistuspuheenvuoroja.

Opetus

Nuorteniltojen opetus koostuu lyhyemmistä rohkaisevista puheista ja noin kerran kuussa pidettävistä raamattutunneista. Puheiden tarkoituksena on soveltaa Raamatun periaatteita arkielämään. Raamattutunnit käsittelevät kristinuskon peruskäsitteitä, Raamatusta nousevia teemoja, tai muita nuorten toivomia aiheita. Toisinaan järjestämme myös paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista.

Yhteisöllisyys

Nuorteiltoihin kuuluu olennaisesti kahvittelu pikkupurtavan tai iltapalan kera. Kahvihetki on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin tai istua iltaa kavereiden kanssa. Nuortenillat ovat hyvä tilaisuus tulla tutustumaan seurakunann toimintaan.