Seurakunta välittää lähimmäisten elämään

Jeesus on maailman paras uutinen

Evankeliumin sanoma Jeesuksesta on maailman paras uutinen. Seurakunnan tehtävänä on välittää se lähimmäisten elämään. Jokainen ihminen on Jumalan luomana Hänelle rakas. Siksi tahdomme kohdata ihmiset luontevasti sekä kokonaisvaltaisesti moninaiset elämän tarpeet huomioiden. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. 

Kuukauden viimeinen keskiviikko klo 17 alkaen

Kahvikirkko

Kahvikirkko – tilaisuudet kuukauden viimeinen keskiviikko klo 17.00 alkaen Helluntaikirkolla, Uusikatu 78. Tilaisuus sisältää lyhyen evankeliumin hetken sanoin ja sävelin, kahvitarjoilun sekä ruoka-avun jakamisen. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen.

Koronaepidemian vuoksi toiminta järjestetään ulkotiloissa suppeammassa muodossa.

Yht. henkilö: Pasi Markkanen 045 1384040

 

Kuukauden toinen lauantai klo 11 alkaen

Soppaa ja Evankeliumia

Soppaa ja evankeliumia – tilaisuus järjestetään kuukauden toinen lauantai klo 11 alkaen. Tilaisuus sisältää evankeliumi- hetken sanoin ja sävelin sekä mahdollisuuden nauttia soppatykillä tehtyä keittoruokaa. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös leipää ruoka-avustuksena. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen. 

Toiminta tauolla koronaepidemian vuoksi.

Yht. henkilö: Pasi Markkanen 045 138440 

Maanantai klo 18.30 ja lauantaina klo 15

Majakan hartaushetki ja elintarvikejakelu

Majakan hartaushetki ja elintarvikejakelu järjestetään Toppilan Majakassa (Paakakatu 3).  Toiminta on tauolla. Toiminnan jatkoa arvioidaan uudestaan ensi syksynä, jos koronatilanne sen sällii.

 

X