Seurakunta välittää lähimmäisten elämään

Jeesus on maailman paras uutinen

Evankeliumin sanoma Jeesuksesta on maailman paras uutinen. Seurakunnan tehtävänä on välittää se lähimmäisten elämään. Jokainen ihminen on Jumalan luomana Hänelle rakas. Siksi tahdomme kohdata ihmiset luontevasti sekä kokonaisvaltaisesti moninaiset elämän tarpeet huomioiden. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. 

Kuukauden viimeinen keskiviikko klo 16.30 alkaen

Kahvikirkko

Kahvikirkko – tilaisuudet kuukauden viimeinen keskiviikko klo 16.30 alkaen Helluntaikirkolla, Uusikatu 78. Tilaisuus sisältää lyhyen evankeliumin hetken sanoin ja sävelin, kahvitarjoilun sekä ruoka-avun jakamisen. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen. 

Yht. henkilö: Pasi Markkanen 045 1384040 

Kuukauden toinen lauantai klo 11 alkaen

Soppaa ja evankeliumia

Soppaa ja evankeliumia – tilaisuus järjestetään kuukauden toinen lauantai klo 11 alkaen. Tilaisuus sisältää evankeliumi- hetken sanoin ja sävelin sekä mahdollisuuden nauttia soppatykillä tehtyä keittoruokaa. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös leipää ruoka-avustuksena. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen. 

Yht. henkilö: Pasi Markkanen 045 138440 

Joka toinen maanantai klo 15.30

Majakka –kahvion hartaushetki

Majakka –kahvion hartaushetki järjestetään Toppilan Majakassa (Paakakatu 3) joka toinen maanantai klo 15.30 alkaen SPR:n ruokajakelun yhteydessä. Tilaisuus pitää sisällään hartaushetken, hengellistä musiikkia sekä kahvitarjoilun (alkaa noin klo 16). Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen. 

Yht. henkilö Hannu Ylitalo puh.045 1343360

X