Sunnuntaisin klo 16:00

Iltakirkko

Iltakirkko on kaikille avoin tilaisuus, joka järjestetään kolme kertaa kuussa (pois lukien kuukauden ensimmäiset sunnuntait). Tavoitteena on rohkaista nuoria aikuisia ja perheitä osallistumaan osana koko seurakunnan toimintaa.

Iltakirkko on moni-ilmeinen tilaisuus evankeliumille ja Jumalan kohtaamiselle. Tervetuloa palvelemaan, ylistämään Jumalaa ja kasvamaan Kristuksessa!

Tulevat tilaisuudet

 

Kyseinen kuukausi

Rukous ja ylistys

Iltakirkko on tilaisuus, jonne voi tulla rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa monipuolisesti yhdessä. Haluamme nähdä eri ylistyksen tyylit ja muodot sekä haluamme antaa tilaa rukoukselle.

Jokainen Iltakirkko on omanlaisensa, koska siellä palvelevat seurakunnan vapaaehtoiset vastuunkantajat omilla lahjoillaan.

Puhe

Iltakirkon puheet perustuvat Raamattuun ja ovat ajankohtaisia, sekä käytännöllisiä ja avoimia.

Olet sitten käymässä ensimmäistä kertaa, tai jo kokenut kävijä seurakunnassa, Iltakirkon opetus vahvistaa sinua uskossasi.

Kahvio

Iltakirkon jälkeen on mahdollista ostaa pientä purtavaa ja kahvitella yhdessä.

Kahvittelujen aikana on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, jakaa kuulumisia ystävien kanssa ja tukea seurakunnan lähetystyötä.

Lastentoiminta

Iltakirkko on myös lapsiperheille, jonne olemme suunnitelleet toimintaa 3-12v lapsille. Lastentoiminnassa askarrellaan, opetetaan tarinoita Raamatusta ja vahvistetaan ystävyyttä lasten kesken.

Iltakirkon aikana Seimi-tila on auki 0-3-vuotiaille lapsille.