11-15 vuotiaat

Varhaisnuorisotyö

11-15 –vuotiaiden varhaisnuorten toiminta kulkee seurakunnassamme nimellä junnutyö. Junnutoiminta tukee varhaisnuoren itsenäistymistä kristillisistä arvoista käsin.

Ohjaajista koostuva junnutiimi suunnittelee ja järjestää varhaisnuorille, eli junnuille, juuri heidän näköistään ohjelmaa.

Perjantaisin klo 18:00-21:00

Junnuilta

Hartaushetkissä kuullaan raamatunopetuksia ja todistuksia sekä rukoillaan ja lauletaan yhdessä. Kilpailut ja yhteiset leikit antavat tilaisuuden purkaa päivän energioita ja testata omia sekä ryhmän taitoja.

Yhteisen ohjelman jälkeen päästään tarjoilujen ääreen ja vapaa-ajanviettoon esimerkiksi lautapelien, pingiksen peluun ja jutustelun merkeissä.

Junnuiltoja vietetään perjantaisin klo 18:00-21:00 alakerran kahvion tiloissa.

Kerran kuussa

Aktiviteetti-illat

Noin kerran kuussa junnut viettävät toiminnantäyteistä aktiviteetti-iltaa. Illan ohjelmassa voi olla esimerkiksi kiipeilyä, retkeilyä tai keilausta.

Aktiviteetti-iltojen aikatauluista ja osallistumismaksuista tiedotetaan junnujen viestintäkanavissa.

15-25 vuotiaat

Nuorisotyö

Nuorisotyö on 15-25-vuotiaille suunnattua toimintaa, joka tarjoaa nuorille turvallisen paikan uusien ihmisten kohtaamiselle, seurakuntayhteyden luomiselle sekä oman identiteetin rakentamiselle.

Meidän nuortentoimintamme pohjautuu neljän peruspilarin varaan: innostava sanoma, raamattutunnit, yhteisöllisyys ja yhteinen rukous.

Lauantaisin klo 19:00

Nuortenilta

Nuortenillat ovat tilaisuuksia, jotka koostuvat musiikista, rukouksesta, Jumalan sanasta ja rennosta meiningistä.

Nuorteniltoja vietetään lauantaisin klo 19:00 eteenpäin pääsalissa.

Tapahtumat & leirit

Järjestämme nuortenleirejä ja osallistumme yhteiskristillisiin kampanjoihin Oulussa.

Pienryhmät

Järjestämme eri puolilla Oulua kotona kokoontuvia pienryhmiä, joihin osallistuu 6-12 henkilöä. Järjestämme koulutuksen tuleville pienryhmävetäjille joka kevät.

Yliopistolla

Olemme myös aktiivisesti läsnä yliopistolla: osallistumme Vulcanaliaan ja teemme tunnustuskuntien välistä yhteistyötä luterilaisen opiskelijajärjestön OPKO:n kanssa.

Yhteyshenkilöt

Jouna Nousiainen

Jouna Nousiainen

Nuorisopastori
jouna.nousiainen(at)ohsrk.fi
040 163 7200