Keskiviikkoisin klo 19:00

Rukousilta

Rukous on Jumalan suunnitelma. Se on kommunikaatiokanava ihmisen ja Jumalan välillä ja ilmentää ihmisen ja Jumalan välistä läheistä suhdetta. Rukouksen kautta ilmaisemme kunnioitustamme Häntä kohtaan sekä tuomme henkilökohtaiset ja yhteiset tarpeemme Hänen eteensä. Rukouksessa voimme myönteisesti vaikuttaa omaan ja lähimmäistemme elämään.

Rukouksen voima ei perustu inhimilliseen suorittamiseen vaan Kristuksen ristin työhön. Rukouksessa Jumala vahvistaa työtänsä meissä Pyhän Henkensä kautta. Seurakunnan yhteisellä rukouksella on aina ollut erittäin tärkeä merkitys Jumalan suunnitelmien toteutumista ajatellen. 

Tervetuloa rukoilemaan keskiviikkoisin klo 19:00. 

Tulevat tilaisuudet

 

Rukous ja ylistys

Rukousillassa Jumalaa ylistetään rukouksin ja yhteisten laulujen kautta. Etuoikeutena on rukoilla tilaisuuteen välitettyjen rukousaiheiden puolesta. Rukousaiheen voi kertoa viestin tai puhelun välityksellä seurakunnan työntekijöille. Aiheen voi antaa myös kirjallisesti suoraan rukousillan juontajalle.

Puhe

Rukousillan puheenvuorot rohkaisevat rakentamaan elämän Jeesuksen sovitustyön varaan, kasvamaan uskossa, toivossa ja rakkaudessa sekä löytämään oma paikan Jumalan suunnitelmissa. Toisinaan saadaan kuulla kertomuksia Jumalan todellisuudesta arkisen elämän keskellä.