Pohjanmaan helluntaiseurakuntien työntekijäpäivä

Työntekijäpäivämme teemana on ”Yksin vai Yhdessä”. Pohdimme erilaisista näkökulmista käsin alueellista yhteistyötä ja sen kehittämistä. Päivän aikana järjestetään myös Pohjanmaan lähetys ry:n sääntömääräinen vuosikokous.

Vierailevaksi opettajaksi ja alustajaksi olemme kutsuneet senioripastori Kauko Vehniäisen. Kauko on palvellut pitkään pastorina useissa Suomen helluntaiseurakunnissa ja hän toimii edelleen helluntaiseurakuntien neuvoa-antavien vanhimpien puheenjohtajana.

Oulussa kahvipannu on kuumana klo 9 alkaen, joten pitkänkin matkan jälkeen ehtii hetkeksi rauhoittua hyvän kahvin ja ystävien kanssa. Virallinen ohjelma alkaa kello 10 rukous-, ylistys- ja palvontahetkellä sekä raamattutunnilla.

Ilmoittaudu!

Tapahtuma on Pohjanmaan helluntaiseurakuntien työntekijöille ja vanhimmille. Ilmoittautuminen on valmistelujen vuoksi välttämätöntä! Ilmoittaudu viimeistään 6.4.2023. Ilmoittautumislomake aukeaa tästä linkistä 

(Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. On kuitenkin mahdollista, että yksi henkilö ilmoittaa seurakunnan kaikki osallistujat täyttämällä jokaisesta oman lomakkeensa.)

Tervetuloa Ouluun!

Kauko O. Uusila
johtava pastori

AIEMMAT TEKSTIT

Julkaistu 6 kuukautta sitten

Polte-sanomat

Lue lisää