Toukokuu 2021

Noudatamme kokoontumisissa Aluehallintoviraston (AVI) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeistuksia. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi seurakuntamme kaikki yleisötilaisuudet toteutetaan toistaiseksi virtuaalitapah-tumina. Seuraamme epidemiatilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia.

Mikäli on mahdollisuus järjestää yleisötilaisuuksia, palaamme noudattamaan seuraavia ohjeita:

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.
Jokaisen yli 7-vuotiaan osallistujan tulee asettaa maski kasvoille ennen tilaisuuteen tuloa ja pitää sitä koko tilaisuuden ajan. Jokaisen paikalle tulijan on huomioitava turvavälit (1,5 m). Samaan talouteen kuuluvat voivat istua yhdessä. Tilaisuus järjestetään kirkkosalissa, mutta sitä voi seurata myös lähetyskahvion tiloissa. Tilaisuuteen ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Tilaisuuden alussa kädet desinfioidaan siihen varatuissa pisteissä. Myös yskimishygieniaan liittyvä ohjeistus on huomioitava. Tilaisuudessa ei toistaiseksi lauleta yhteislauluja. Rukouspalvelu ja sielunhoito tapahtuvat turvaväliä noudattaen. Riskiryhmiin kuuluvat voivat osallistua tilaisuuteen oman harkintansa mukaan.

Jumalanpalveluksen, iltakirkon ja keskiviikon rukouskokous striimataan nettiin livenä Facebookin ja nettisivun välityksellä.
Saarnan voi kuunnella myös jälkeenpäin nettisivujemme kautta.
www.ohsrk.fi tai www.facebook.com/ohsrk


AIEMMAT TEKSTIT

Julkaistu 8 kuukautta sitten

Polte-sanomat

Lue lisää