Joulukuu 2020

Noudatamme kokoontumisissa Aluehallintoviraston (AVI) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeistuksia.

Korkean tartuntariskin vuoksi Oulun kaupungin hallinnassa olevat julkiset tilat suljetaan 1.12.2020–18.12.2020. Tämän johdosta seurakuntamme tilaisuudet siirtyvät nettiin.

Seuraamme epidemiatilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia.
Ajankohtaista tiedotusta voit seuraata seurakuntamme nettisivun kautta: www.ohsrk.fi/korona-tiedote.

Mikäli 18.12.20 jälkeen on mahdollisuus järjestää yleisötilaisuuksia palaamme noudattamaan seuravia ohjeita:

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa. Jokaisen yli 7-vuotiaan osallistujan tulee asettaa maski kasvoille ennen tilaisuuteen tuloa ja pitää sitä koko tilaisuuden ajan.

Jumalanpalveluksissa, rukouskokouksissa ja iltakirkko- tilaisuuksissa noudatetaan seuraavia tilanteen vaatimia turvallisuuskäytänteitä:

jokaisen paikalle tulijan on huomioitava turvavälit (1,5 m). Samaan talouteen kuuluvat voivat istua yhdessä. Tilaisuus järjestetään kirkkosalissa, mutta sitä voi seurata myös lähetyskahvion tiloissa

tilaisuuteen ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsa-oireet ja päänsärky)

tilaisuuden alussa kädet desinfioidaan siihen varatuissa pisteissä. Myös yskimishygieniaan liittyvä ohjeistus on huomioitava

tilaisuudessa ei toistaiseksi lauleta yhteislauluja 

rukouspalvelu ja sielunhoito tapahtuvat turvaväliä noudattaen

riskiryhmiin kuuluvat voivat osallistua tilaisuuteen oman harkintansa mukaan

Jumalanpalveluksen, iltakirkon ja keskiviikon rukouskokouksen tilaisuudet striimataan nettiin livenä Facebookin ja nettisivun välityksellä.

Saarnan voi kuunnella myös jälkeenpäin nettisivujemme kautta.
www.ohsrk.fi tai www.facebook.com/ohsrk


AIEMMAT TEKSTIT

Julkaistu 1 päivä sitten

Korona tiedote

Lue lisää
X