Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen
joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa
kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
Ef. 6:18

Oulun Helluntaiseurakunta hakee johtavaa pastoria

Oulun Helluntaiseurakunta on pian 90 vuotta täyttävä Suomen helluntaikirkkoon kuuluva paikallisseurakunta, johon kuuluu lähes 1300 jäsentä. Seurakuntamme on aikaansa seuraava, moni-ilmeinen yhteisö, joka pyrkii kohtaamaan kaikki kansallisuudet ja sukupolvet kunnioittavassa ilmapiirissä. Olemme yhteiskunnan keskellä aktiivinen, sosiaalista vastuuta kantava sekä palvelevaa asennetta painottava seurakunta.

Johtavan pastorin tehtäviin kuuluu seurakunnan hengellinen johtaminen yhteistyössä seurakunnan vanhimmiston kanssa sekä esimiehenä toimiminen seurakunnan työntekijöille ja pastoreille. Hän johtaa seurakunnan strategista työtä sekä kehittää seurakunnan suhteita ja verkostoja yhteistyötahojen kanssa. Myös seurakunnan talousjohtaminen kuuluu johtavan pastorin työhön 

Edellytämme hakijalta teologista tutkintoa tai koulutusta muulta soveltuvalta alalta. Hakijalla tule olla kokemusta esimiestehtävistä ja seurakunnan tai kristillisen järjestön johtamisesta. Edellytämme myös Helluntaikirkon jäsenyyttä tai valmiutta liittyä Suomen Helluntaikirkkoon.

Mikäli olet kutsumustietoinen, yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja organisointitaitoinen henkilö, lähetä hakemuksesi to 11.4.2019 mennessä.  

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus on kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KJTES) mukainen. 

Lisätiedot:

vanhimmiston puheenjohtaja Reijo Komu, reijo.komu(at)gmail.com, p. 040 0320938

vanhin Mikko Saukkonen, mikko.saukkonen(at)hotmail.fi, p. 040 194 5998

Hakemus liitteineen (cv, kopiot keskeisistä tutkintotodistuksista, suositukset, suositus kotiseurakunnasta ym.) pyydetään jättämään viimeistään 11.4.2019 sähköpostitse reijo.komu(at)gmail.com. Valituksi tullessaan hakijan tulee toimittaa voimassa oleva rikosrekisteriote.