Toppila-Centerin toimintamuodot

Toppila-Center on kirpputori ja monitoimikeskus, joka sijaitsee Meri-Toppilassa entisen kierrätyskeskuksen tiloissa. Kirpputorilla on pienryhmätoimintaa kaikenikäisille.

Kirpputorin lisäksi tiloissa järjestetään pienryhmätoimintaa lapsille ja nuorille. Myös ihmisten sosiaalisesta syrjäytymisestä johtuviin tarpeisiin pyritään tarjoamaan tukea. Tukiryhmissä ihmiset voivat jakaa huoliaan, saada neuvoja ja vertaistukea. Toiminnan tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin elämän vaikeina vuosina. Toiminta on voittoa tavoittelematonta ja kirpputorin tuotto ohjataan keskuksessa tehtävään sosiaaliseen toimintaan. Toiminta on osa Oulun Helluntaiseurakunnan toimintaa ja perustuu kristilliselle lähimmäisenrakkauden ajatukselle.

Otamme vastaan hyväkuntoisia huonekaluja, astioita, vaatteita ym. tavaraa. Kiitämme lahjoittajia.

 

Tyttökerho (7-12 v.) kokoontuu tiistaisin klo 17:30-19:00. Mukavaa toimintaa yhdessä: askartelua, leivontaa, laulua ja raamatunkertomuksia. Tule mukaan!

 

TUUNARI-ryhmätekee kierrätysmateriaaleista koriste- ja käyttöesineitä tiistaisin klo 12 – 15. Vapaa pääsy! (tauolla)

 

Soppaa ja Evankeliumia -tapahtumat noin joka neljäs lauantai klo 11-13. Klo 11-12 pidetään Toppila-Centerin kahviossa tilaisuus, jossa lauletaan hengellisiä lauluja, ihmiset kertovat elämästään ja kuullaan evankeliumia. Tilaisuuden jälkeen jaetaan ilmaista lämmintä ruokaa noin klo 12-13.
Syksyn Soppaa ja Evankeliumia -tapahtumat ovat 6.10., 10.11. ja 1.12.2018.

Pidetään evankeliumia esillä ja tehdään rakkaudellisia tekoja!

 

SPR:n ruoka-apu joka maanantai noin klo 17.00 alkaen. Leipää, maitotuotteita yms.

 

Tervetuloa!