Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen
joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa
kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
Ef. 6:18

Leirin info ja ilmoittautuminen (ilmoittautuminen alkaa 1.6.2018 ja loppuu 21.6.):
www.e-palvelut.com/lastenleiri

"Astu seikkailuun!" Lastenleiri 2018

Seimi (0-3 v.)

Seimitila palvelee 0-3-vuotiaita lapsia ja heidän vanhempiaan lähetyskahvion sivukabinetissa jumalanpalvelusten aikana. Seimessä lapset pääsevät leikkimään mukavilla leluilla ja tutustumaan muihin saman ikäisiin vauvoihin ja taaperoihin. Vanhemmat voivat seurata kokousta seimitilan seinälle heijastettavan lähetyksen kautta. Tilasta löytyy syöttötuoleja ja mikroaaltouuni.

Aarresaari (6-8 v.)

Aarresaari on suunnattu 6-8-vuotiaille lapsille ja jokainen opetuskerta koostuu raamatunopetuksesta, joka soveltuu alkuopetuksessa olevalle lapselle. Aarresaari on nimensä mukaan seikkailuretki Raamatun maailmaan. Vastuuhenkilö: Kaisa Marden.

Leirit

Lasten ja varhaisnuorten toimintaan kuuluu olennaisena osana joka vuosi järjestettävät leirit. Ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden lapsille irrottautua arjesta ja päästä uuteen erilaiseen ympäristöön viettämään aikaa ikäistensä kanssa.

Laadulla valmisteltu leiriohjelma, turvallinen ilmapiiri reippaiden leiriohjaajien kanssa sekä hengellinen lapsille suunnattu opetuksellinen sisältö takaavat lasten viihtymisen ja hyvinvoinnin luoden leiriviikonlopusta unohtumattoman kokemuksen.

TIEDOKSI: Lastenleirien suunnittelu aloitetaan su. 7.2. klo 13 – 14.30 alakahviossa.

Lapsikuorotoiminta

Lapsikuorotoiminta. Ilovalo-kuoro harjoittelee sunnuntaijumalanpalveluksien yhteydessä joka toinen viikko. Kokoamme innokkaat laulajat kokouksen alun ajaksi (klo 11.00 – 11.30) alahahvioon, missä harjoittelemme 1-2 laulua / kerta. Toivotamme kaikki laulavaiset lapset tervetulleiksi mukaan! Tammikuussa harjoitukset su 24.1. ja helmikuussa 7.2. sekä 21.2.

Muu toiminta

Hop Lop tapahtuma jne.

Ilonpesä (3-5 v.)

Ilonpesä on suunnattu 3-5 vuotiaille ja jokaiseen kertaan kuuluu lyhyt raamatunkertomus, askartelutuokio ja vapaata leikkiä. Vanhempia pyydetään jäämään Ilonpesään lastensa kanssa etenkin ensimmäisillä kerroilla, jotta ohjaajat tulevat tutuiksi. Ilonpesä pidetään pohjakerroksen pyhäkoulutilassa ja siitä vastaa Laura Hedman.

Meidän jengi (9-11 v.)

Meidän jengi on suunnattu 9-11-vuotiaille lapsille ja kokoontumisissa puhutaan lapsen elämään liittyvistä asioista Raamatun kertomuksiin peilaten. Meidän jengiläisiä rohkaistaan palvelemaan ja löytämään paikkansa oman seurakunnan keskeltä. Meidän jengiä vetää Kelvey Marden.

Mamma-muskarit

Mamma-muskarit. Mamma-muskari on suunnattu 0-3-vuotiaille lapsille ja heidän äideilleen. Muskarissa ensimmäinen 30 min. lauletaan ja tutustutaan erilaisiin soittimiin, minkä jälkeen evästetään ja jutellaan arjen asioista. Joka muskarissa myös rukoillaan yhdessä. Vastuuhenkilö: Katja Castillo (p. 040 777 0616)

Toppilan tyttökerho

Toppilan tyttökerho kokoontuu Toppila-Centerissä tiistai-iltaisin klo 17.30 – 19.00. Kerhoillassa leivotaan vähintään joka toinen viikko ja joka kerta luvassa on myös hengellinen opetus. Tarkempia tietoja tyttökerhon ajankohdasta saat Marja-Liisa Kestiltä. Uudet ohjaajat ovat myös tervetulleita mukaan.