Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen
joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa
kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
Ef. 6:18

Suurin Ilo -tapahtuma

Tervetuloa Suurimpaan iloon !  

Oulun ja Haukiputaan Helluntaiseurakunnilla on ilo toivottaa sinut mukaan Oulun seudulla 27.4 -1.5 järjestettävään Suurin ilo – tapahtumaan. Tapahtuman puhujana on lähetyspastori, evankelista Marko Selkomaa. Musiikissa ovat mukana laulaja-kantelisti Ida Elina, tenori Lassi Makkonen, lauluduo Vakka, musiikkiryhmä Uusikatu sekä Oulun Helluntaiseurakunnan kuoro. Lisäksi tilaisuuksissa on mukana paikallisia vastuunkantajia.

Tapahtumainfo on näkyvillä oheisessa julisteessa. Tilaisuuksissa on järjestetty esirukouspalvelua sitä tarvitseville. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja niiden yhteydessä järjestetään kahvitarjoilu.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Suurin ilo on varattuna juuri sinua varten.


Ida Elina ja kantele soi Suurimmassa Ilossa

Ida Elina on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä ja uuden sukupolven kanteleensoittaja. Loistava soittotaito yhdistettynä monivivahteiseen lauluun tekee hänestä suoranaisen virtuoosin, jonka musisointia on harvinaisen hienoa kuunnella.

Ida Elina aloitti Kanteleensoiton 13-vuotiaana. Tällä hetkellä Ida Elina on Suomen eturivin kanteleensoittaja. Hän on pidetty solisti seurakunnissa, konferensseissa, juhlissa, asiakastilaisuuksissa, festareissa ja kouluissa. Laulut nousevat evankeliumin ilosanomasta. Hyvä uutinen Jumalan Pojasta, rististä ja ylösnousemuksesta kuuluu jokaiselle.

Suurin Ilo -tilaisuuksissa on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla upeaäänisen laulun sekä omaleimaisen kanteleensoiton muodostamaa tulkintaa elämän suurimmasta ilosta.


Marko Selkomaa puhuu Suurin Ilo – tilaisuuksissa

Marko Selkomaa on toiminut koulupastorina ja nuorisopastorina Suomessa sekä seurakuntapastorina Kanadan Thunder Bayssä. Nykyään hän toimii evankelistana ja lähetyspastorina Hyvä Sanoma ry:ssä. Palvelutyönsä merkittävänä osana ovat kansainväliset tapahtumat Afrikassa, Etelä Amerikassa ja Aasiassa. Suomessa hän vierailee lähes 50:llä paikkakunnalla vuosittain.

Selkomaan julistus on selkeää, kansanläheistä ja monesti savolaisella huumorilla höystettyä, pelkistettyä evankeliumin ilosanomaa. Tilaisuuksissa on myös esirukouspalvelua, jossa paikallisen seurakunnan rukouspalvelijat ja pastorit ovat mukana palvelemassa. Monet ihmiset ovat saaneet avun mm. terveydellisiin tilanteisiinsa.

”Suurin iloni on kertoa evankeliumia ja johdattaa ihmisiä henkilökohtaiseen Jumalan tuntemiseen. Jeesus Kristus kuoli ihmiskunnan syntien tähden, hänet haudattiin ja hän nousi kuolleista! Jumala lähetti Pyhän Henkensä voimaksi seurakunnalleen, ja tänäkin päivänä Jumala vahvistaa Sanansa ihmeiden ja merkkien kautta Jeesuksen nimen kunniaksi”, Selkomaa kiteyttää sanomansa.